TY A JÁ

TY A JÁ

Anotace: Ona ví

Ty jsi sluníčko - a já mrak
Ty píšeš hezky - já píšu brak
Ty jsi tak krásná - já jsem král nevkusu
Ty všechno stíháš - a já v poklusu
Nestíhám nic - všechno mi utíká
I když to nemá být - jsme Láska veliká

Já řídim kamion - a ty zas kroky mý
Já jsem spíš bohém - ty symbol rodiny
A já tě Miluju - co děláš pro děti
Občas si maluju - hlavou mi proletí
Jaký to mohlo být - kdyby jsi byla má
Je to utopie - a mě se přesto zdá …
… Jsi nejlepší kterou znám!
.................................................................................
Anotaci a poslední řádek jsem si vypůjčil od Lucie, ne náhodou, protože
Ona ví :)
Autor jondys, 15.01.2019
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Iva Husárková, ZILA78, Amonasr, Janna, Dreamy, Aiury, Šípková Růženka, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomu říkám báseň od srdce. Je v ní uloženo vše. Moc pěkná. ;-)

14.07.2019 17:16:03 | Jean-Paul Simon

Děkuju, jsem rád, že se ti líbí.

14.07.2019 17:39:48 | jondys

Děkuji za nahlédnutí

16.01.2019 18:35:43 | jondys

Prostě nádherná!!!

16.01.2019 08:47:37 | Janna

Důležité, aby věděla...:)

15.01.2019 21:19:30 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí