UCHOPIT PEVNĚ

UCHOPIT PEVNĚ

Anotace: .....

V dlani loutkové divadlo
provázky zatahat
a pak odejít
padla opona
jako tma
ale nikdo netleská
houpe se houpe kyvadlo
věrnost si přísahat
a pak vejít
do krásného démona
čistého zla
pod křídla nebeská

na hlavě koloseum s otroky
bičem napráskat
a pak přejít do boje
na druhou stranu břehu
jako Mojžíš
pořád jen samé úskoky
v páteři se lámat praskat
jako lavice v kostele
pod tíhou hříchů
co sám neustojíš

v očích boxerský ring
pár pohlavků
a pak ránu pěstí
tělo padne
jako rosa do vlasů
už se nebojíš
risk nebo zisk
přeběhnout rozpadající se lávku
a pak štěstí
uchopit pevně
přímo u pasu
než se z temnoty nezahojíš...
Autor ZILA78, 20.01.2019
Přečteno 312x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, Frr, jitoush, Jort, Amonasr, Kapka, Dreamy, Fany, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

než se z temnoty nezahojíš.. Jak se to jen dá léčit pověz?

20.01.2019 21:20:42 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí