TĚŠENÍ BROUŠENÉ TENCE

TĚŠENÍ BROUŠENÉ TENCE

Anotace: Cestovní...

TĚŠENÍ BROUŠENÉ TENCE
*********************

Tuším že dálka je bílá tma     Já se bál
zkusit jen jít   Jen krok a sáh
Úsměv Tvůj roztaje   Se slony Hannibal
    nikdy se nedozví o Alpách

Roky si plynuly          Jiskrné vlnky jsou
volavky u břehů Okavanga
Strach to je minulý čas  Jsi teď za vodou
rty plné příběhů s chutí manga

Zub tygří pro štěstí zlé duchy zažene
panenko v sukénce plné sazí
Těším se na cesty    A je to broušené
těšení tak tence
až to mrazí

***

Autor Skywalker, 22.01.2019
Přečteno 258x
Tipy 26
Poslední tipující: Ollie, Frr, Noc17, Špáďa, jitoush, Kyška, Jort, Iva Husárková, šerý, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...parádní těšení se.....Ji./úsměv/

25.01.2019 21:01:30 | jitoush

CeSTám zdar!

22.01.2019 08:39:34 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí