Až tolik bolu.......?

Až tolik bolu.......?

Anotace: °°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Tolik smutku
Tolik bolesti
Co báseň slzy
krev a smrt...........
Samý konec, meč do srdce se noří....

O čem to proboha píší
všichni ti mladí autoři....?

Jdu dešťem ulicí
Trochu bláta sem
Pár kaluží tam
Když tu za plotem omšelým
Zlatý kvítek
A pár sněženek se za ním v dešti krčí
Někde křičí kos
JARO!!!!!!
Přidávám se k jeho zpěvu
JARO!!!!!!
JARO!!!!!!
Déšť nedéšť stojím u plotu
A na záhonu obdivuji květy sněženek a těšiňoků
JARO!!!!!!

Už kvetou!!??
Udiveně poznamená žena opodál
a kouká se mnou na tu krásu

Myšlenka odběhne a zas se vrací

O čem to proboha píšou
..............všichni ti mladí......???
Autor Těšínský, 26.02.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...musíš počkat...až ,,vyrostou"...

26.02.2007 19:24:00 | no

* Hmm ,taky bych chtěl trošku nevědět. ;-))) *

26.02.2007 17:25:00 | Báček

Ty jsi mi to asi vzal z mysli.Mám to na jazyku při každém takovém zklamání mladých.Sice hezky napsaném,ale vždy mně to zabolí.A divím se tomu,jak to?
Moc hezky jsi to napsal.

26.02.2007 17:15:00 | s.e.n

Oni ti mladí, ještě nevědí. Musíme jim to prominout.

26.02.2007 16:53:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí