cesta

cesta

Anotace: ..má vedla okolo Tvého nádraží ...

Prochladlé kolejnice citu,
propojené
touhou nasáklými překlady,
jež vytřásají
z tebe duši,
vyhýbky přehozené
podle momentální nálady,
dnes nějak monotonně
mi v mém srdci buší,

drezínu zchátralou
bolestivých nánosů
jsem zbavil,
a s deštivým počasím
v očích,
vyjel opět kupředu,
díky za chvíle
jež ve tvém nádraží
jsem strávil,
teď dál prodrncám se,
šedivými dny
jak dovedu...
Autor chalcedon, 26.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Však se dni zase rozjasní, vždyť není jen jedno nádraží.

26.02.2007 21:06:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí