Věřit si

Věřit si

Anotace: *

moře se vypařilo do neznáma
„Nauč se dýchat ze vzduchu“
řekl delfín velrybě
než začal šlukovat mořskou trávu
vraky lodí ochutnávalo zlaté slunce
duha vytryskla z potemnělých korálů
pozoruji vše jantarovýma očima
uvězněna v jantaru
zkamenělá

nic netrvá věčně
jen tak dlouho, co život dovolí
duševní masturbace coby kdyby
to nefunguje
nikdy nevzdat to, co je správné

 

*********************

 

Autor Anděl, 30.01.2019
Přečteno 407x
Tipy 21
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Kyška, Kubíno, Nevratný obal, jondys, Lighter, Jort, Frr, šerý, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neznámo neznámé...

30.01.2019 13:00:45 | Jort

Hvězdáři Jorte! děkuju...

21.02.2019 05:45:51 | Anděl

coby kdyby ? chudáci pak nejen ryby****ST* :-D*

30.01.2019 12:23:09 | Frr

Pěkné verše. Poetické puzení o potlačení jedné lidské "malosti." líbí.

30.01.2019 11:50:32 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí