Nahé mžení

Nahé mžení

Anotace: ✒------

 

Jsem uvolněný a dýchám zhluboka.

Ležím na prostydlém ordinačním lehátku

jež podobá se rybí páteři.

Směje se mi do očí

a chce abych se svléknul.


"Tak jó ty studený lehátko!"

Ale i když se ten život možná chýlí

vznáší se na tu nade mnou 

dva velcí andělé

schovaní v dekoltu paní doktorky.


Jejich našpulená ústa vymýšlí historky

v nahatém roznožení

a ty šroubují mé šílenství

při každé inhalaci mého hanbatého archívu.

Smrt se odkládá.


Autor Yry, 30.01.2019
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, život je pes, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vv ňadru jako v Popeláříkově oříšku jsou složení andílci-hle návrh na Průmyslový vzor "Kinder-ňadra s andílky".....ST* :-D*

30.01.2019 13:11:29 | Frr

Bravo.
Inovátore.
:-)

30.01.2019 19:46:49 | Yry

Krásný poetický projev o lidství. Rád jsem přišel.

30.01.2019 12:00:00 | šerý

:-)

30.01.2019 19:47:40 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí