TY TO VÍŠ

TY TO VÍŠ

Kopce jsou bílý a lesy tmavý
Myslíš že hledání mi pořád ještě baví
A ty to víš
S jiným spíš

Tu těžkou káru furt táhnem s sebou
Těla se potí ale srdce ty zebou
A ty to víš
S jiným spíš

Oběti života oběti smrti
Jaká je hodnota když dny letí jak chrti
A ty to víš
S jiným spíš

Snad jednou najdu co bych měl najít
I když bych radši někdy nechal si chuť zajít
A ty to víš
Jenže … co když?
Autor jondys, 07.02.2019
Přečteno 337x
Tipy 15
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Kett, Frr, Jort, Fany, šerý, Amonasr, Kubíno, Janna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Punková balada jak vyšitá...

04.07.2019 17:57:25 | J.Karasová

Děkuji za nahlédnutí

09.02.2019 19:32:15 | jondys

:-) pěkně :-)! ST

09.02.2019 07:44:16 | Fany

Ach, taky život. Pěkně jsi jej poeticky probral.

07.02.2019 18:41:42 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí