AŽ NA HRANU

AŽ NA HRANU

Anotace: .....

Vcítit se do hejna špačků
jednotný organismus
v chaosu řád
na paži smuteční pásku
věčný optimismus
chce se mí smát

to tradiční konvenční uvažování
hola hola škola volá
práce
důchod
smrt
nekonečné klanění
nechutné přetvařování
žádná svoboda ptáku
úvod
stať
závěr
prd

všichni jako přes kopírák
bezduché plahočení za bohatstvím
jinak to totiž nejde
jako smutný znuděný divák
co skončil jeho tisící díl seriálu

otroci systému
v podprahové reklamně
na štěstí
na lepší život
unavení
vyčerpaní
a v poklusu v před
někdo padne
jinému ze stresu
praskne vřed

konstatování doktora
máte syndrom vyhoření
kolaps
přepracování
odpočinek nehrozí
hypotéka
tři děti
auto žere jak tank

sáhnu si až na hranu
pak vyletím mezi špačky
nasadím křídla
a budu jako pták...
Autor ZILA78, 08.02.2019
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jort, Amonasr, Fany, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva :-)

09.02.2019 11:39:05 | Amonasr

:-) ale když teda máš ta křídla, tak jsi vlaSTně v pohodě :-)!

09.02.2019 07:33:58 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí