LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

Anotace: .....

Pronikavý smělý pohled
a v něm
ohnivě hřejivá jiskra
zahoří vášní
pak srdce
jako orloj
se mocně rozbuší
v zasaženém těle
ruce a nohy
zalije prvotní teplo
krásného strachu souznění

mlčky bez hnutí stojíš
to pocity uzamkly jazyk
jako rozbouřenou řeku
mohutná přehrada

teď se něco musí stát

jenže hlava
emocionální divadlo
o třech jednáních
najednou neví
co říct

trapně nekonečné ticho
osudové pohledy
a pak jemný smích
uklidní situaci
nač slova
prostě je to tak
jak to má být...
Autor ZILA78, 27.02.2019
Přečteno 269x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová, Jin&Jang, Jort, Amonasr, Kapka, Dreamy, jitoush, Misha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano...je to tak,jak to má být.....Ji./úsměv/

27.02.2019 22:42:07 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí