SPOČÍTÁM TI VŠECHNY KRÁSY

SPOČÍTÁM TI VŠECHNY KRÁSY

Anotace: .....

SPOČÍTÁM TI VŠECHNY KRÁSY

oči
bahenní modř
z křídel vzácných motýlů
co dokonali svou pouť

vlasy
koruny němých sekvojí
spletené v cop
průzračnými horskými bystřinami

rty
ovocný koktejl
sladkých dužin co osvěží
a jeden polibek nikdy nestačí

řasy
záhon bylin co voní
jako malinkatý krámek
z lepkavou cukrovou vatou

šíje
labyrint nesčetných zákoutí
přístavní molo
kde milenci polykají západ slunce

ramena
bílé klapky klavíru
co v rukou Mistra
ožívají hedvábnou tóninou

paže
záchytné body
nad propastí
podlých ztrát

prsty
jako drobné kapky
co v mém vnitřním oceánu
houpají mohutné vlny

úsměv
nekonečný vesmír
bůh
co z ničeho
za sedm dni
stvořil náš nádherný svět...
Autor ZILA78, 28.02.2019
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Frr, jitoush, Amonasr, Donne, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě by se dalo,
počítat...:)

01.05.2019 16:53:48 | Dreamy

KRÁSNÁ...ST* :-D* prosím, uložím si jí*díky*

03.03.2019 17:37:06 | Frr

Dobrý.

01.03.2019 15:24:44 | Donne

ACH NÁDHERNÉ ....CELIČKÁ TVÁ TVORBA JE LÍBEZNA

28.02.2019 23:12:05 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí