BUDU SÁM

BUDU SÁM

Anotace: .....

Ponorkoví srdcové královny
laskám ostnatým drátem
jsem supem mršiny
vycpaným ptákem sborovny
ubohým kastrátem
netečný rozmar chtivé dívčiny

krvavé hladové očí
pláčou stíny a bolest
co nezměříš
ani nespočítáš
schoulím se tam
kde kočky močí
zalezu jsi pod les
hrdé stromy co nezměníš
a neuhlídáš
budu sám

vpletu se do kořenů
vy-pramením do řek
vyrostu z podhoubí mechu
jako zdravý statný hřib
vtisknu se do paroží jelenů
co shazují je v nářek
o stromy které pláčou

a v tom posledním nádechu
já vůl …............dal ti svůj slib
Autor ZILA78, 01.03.2019
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Frr, Amonasr, Špáďa, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

schovej se do ž/Ž/lutý ponorky ST- :-D*

02.03.2019 17:39:19 | Frr

Pobavilo. Pěknýý.

01.03.2019 23:11:29 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí