Spáchaly ho všechny a nakonec všichni

Spáchaly ho všechny a nakonec všichni

Anotace: ...

Uzamknutý rysy slova

L O L I T A

Syčí roztomile drobné hádě,
Hýřící smyslnými gesty,
prvoplánovými kroky,

bortící se

Pod boky vyklenutými do strany
pro
Orgasmus a šlépěje do písmene

Xstus Stop

.

Po kočkách, plšících a liškách

Ti dává světelnou noc netopýr
Pod kličkou domácího

Hříchu

Dojímavá křehkost
Posledního okamžiku
Uzamknutá do šuplíků

S přihrádkou zazděné lásky
Autor Papagena, 08.03.2019
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Loveless, kudlankaW, Amonasr, ZILA78, šerý, A42
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silný text.

19.11.2023 15:51:06 | mkinka

Ech, S posledním řádkem si to "zazdila." Klidně bych mohl osobně postrádat, Ale jinak SUPER. Moc dobré.

08.03.2019 21:21:24 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí