KNIHA

KNIHA

Anotace: .....

Život jako kniha
tvrdá vazba
prošitá hrubou nití
stovky popsaných stránek
v nich tisíce slov
o smyslu života
samotné bytí
štěstí i náhoda
že slunce svítí
barevný svět
a něm bolest
i krása stvoření
víra
láska
ta života koření
co ze srdce tryská
a v duši pramení
prostě nádherná
knižní ilustrace
kterou ani samotný čas
nikdy nezmění.
Autor ZILA78, 09.03.2019
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, jitoush, vlnka, Frr, Amonasr, Mt. Blanc, Kapka, Dreamy, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí