V kategorii prokletý básník

V kategorii prokletý básník

Anotace: ...

Ztracený v kategorii prokletých básníků
spatřiv
jezdce Zjevení, co své koně nutí v klus
v průsmyku, kde torzo pociťuje mrazivé to chvění

A není jiného úniku, abych zůstal živ
než v labyrintu alegorií minulých to hrůz
a není jiného úniku, abych zůstal živ
než v básních co píšu krví, krví ze svých úst
a žil - v hologramu siluet v nichž jsem žil

Autor Adminak, 14.03.2019
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Amiradi, Romana Šamanka Ladyloba, vlnka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí