většinou to nemá dlouhý trvání

většinou to nemá dlouhý trvání

Anotace: ✒---

nikdy nehledá jiný možnosti

a celej život 

spokojeně konzumuje 

jen svoje domněnky-

- po snídani

chodí rád dospávat sny

ke kterejm nikdy neměl klíče-

-a je  taky docela možný

že to tak má většina lidí


a víš co je  ještě zvláštní?

že každej když se ráno probudí

kouká

jakoby mu to vadilo

Autor Yry, 15.03.2019
Přečteno 201x
Tipy 6
Poslední tipující: Evka, šerý, Lighter, Amonasr, Jats
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí