Věci přítomné

Věci přítomné

Stále jen čekat, čekat, čekat 

svá přání do balíčku dát

zlatou stuhou je převázat

a stále jen čekat, čekat, čekat 

Splní se přání- nesplní 

a plynou roky, měsíce, dny

 

Stále jen hledat, hledat, hledat

své touhy do krabičky schovat

duhovým víkem přiklopit

a stále jen hledat, hledat, hledat

Dosáhnu touhy nebo ne

odžívám věci přítomné 

Autor Šípková Růženka, 23.03.2019
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: vlnka, šerý, Frr, Amonasr, Schedir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí