Přitažlivost

Přitažlivost

Anotace: tak nevím, snad myšlenka, ve který se pozná každý nebo každá... my víme svoje :o)

Přitažlivost k muži, je jako přitažlivost zemská
nemůžu za to, jsem přece jenom ženská.
Tak ať mi páni prominou
nejsem jen věcí lacinou.

A že přitažlivost fyzická
leckdy bývá komická.
Opravdu asi všichni víme
a proto se jí vyhýbáme.

A vím, že když se mi někdo líbí
hory, doly za jednu společnou noc mi slíbí.
Ta noc mi za to nestojí
nemůžu chtít přeci obojí.

Chci být milována a chci milovat
jak krásné je, někomu tělo z lásky dát.
A proto přitažlivost citová
ta jediná se v srdci uchová.

Nechci mít špinavé svědomí
a že miluju, on to ví.
Ale chci, aby o mě bojoval
aby jiný se mě nezastal.

A taky chci, aby mi rozuměl
miloval, trpěl a odpouštěl.
Snaž se, nebo přijde jiný
sebere mě a bez pocitu viny.

Tak miluj mě a dobývej
můj život s tvým teď prolínej.
Muži si námi nesmí být jistí
stále musíme být vzdálenou kořistí.
Autor Jedůfka, 27.02.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí