Signum

Signum

Anotace: spei

Nezapomínají na mne
na rozdíl od pozemšťanek
občas z nás někomu hrábne
teď zrovna mně, mám svůj stánek

na snů veletrhu dívčích
opravdu nejsem typ zdejší
ve vesmíru hvězd samičích
znají můj úděl vezdejší

líbit se bohyním v lesku
značkových outfitů hadrů
bez doplňku hbitých pejsků
jak je trend na Zemi, v jádru

ve všem ostatním jsou stejné
plazmatem se líčí zdárně
rtěnkou tel sklí rty poddejné..
věčný žák jejich ne marně

budu, nezapomněly-li
to, co miss na Zeměkouli
když v očích svých vykouzlily
signum spei, řas hyperboly

řasenkou si s hvězdným prachem
postříbřily lehkým lemem..
nadpozemským větroplachem
nedá mi nebýt, bohémem
Autor Petbab, 28.03.2019
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí