Závod s minulostí?

Závod s minulostí?

Anotace: znate to kazdy vam rika ze musite zapomenout veci ktere vas uziraji jde o veci pro vas vazne dulezite i kdyz to nikdo nechape apod a vy sami na ne chcete zapomenout ale nejde to a kdyz vam to prijde na mysl stahne vas to dolu a vy proklinate svet...

Něžný hlas mě obepíná, lehce svádí
nabízí víc než může dát
jenom maska pragmatika, zmetek řádí
prokouk sem ho, přišel škodit, přišel brát...

Blíží se tiše, ten tajemný stín
skrytý v širém vzduchoprázdnu plic
pak s posledním nádechem vyskočí řka zhyň
svalí na zem a z života vezme víc jak polovic

štěstí to je blud, ale smůla to je pojem
ze strachu utíkáme
před armádou zrůd... v naši hlavě
mají početnou přesilu, já mám ten dojem
celníci na hranici mezi peklem a rájem

Kdo mi dá odvahu s nimi válčit
v boji, kde hlavní cenou je můj rozum
rozsudek bez soudu to mi má prý stačit
lítovat to zvládne každý
žít... tak to je um
Autor eTy, 27.02.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí