Tobě Příšerko :)

Tobě Příšerko :)

Anotace: Jen Tobě ZpověĎ ubohého blázna...

Rohlík přichází pro mě
vím že jsem ztracen
Cítím to v sobě
Celý život jsem slovy mlácen

Neznají bolest větší než samota
možná ty jo,Bůh ví.
Cítí se lepší život nepostrádají,
možná ty jo,Bůh ví.

Jsem alobalem duše světla
číší stříkaček malého feťáka
ochlupení vytrhnuté z tkáně
život se mi posral..zavolám mámě

Empathy...
Autor LaBiL, 18.03.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí