Cesty po tepnách

Cesty po tepnách

Anotace: Marečkovi... (po pár sklenkách vína a jednom pohledu pravdě do očí - v opačném pořadí)

Jak tolikrát už předtím
znova se hroutí svět
z padělanýho štěstí,
z popela cigaret;

jak jejich dým mi mizíš,
když nadosah Tě mám
- dotekům vzdálen příliš,
moc blízko vzpomínkám...

Jen otisk svojí dlaně
vypálils pod kůži.
Štěstí víc nedostanem,
smutek nám nesluší...

Ač krev je sladší vína,
z bolesti mívám strach;
cesta je nehostinná
žiletkou po tepnách...
Autor Ollie, 28.02.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné...bohužel...ale jinak je to dokonalé

21.04.2007 14:25:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí