Slova

Slova

Slova, se kterými si člověk hraje
Neznají meze, nemají kraje
Poletují každým dnem okolo nás
Někdy smutek přináší, někdy mají barvy krás

Jsou slova co u srdce jako nůž bodají
Slůvka co šeptáme nocí potají
Slova co v rychlosti napíšeš na papír
Jsou slova, kterými kdy člověk překvapil

Občas máme slova, která jsou prázdná
Náhle však vzplane celá věta rázná
Sem tam je slov možná až příliš
Někdy jsou slova, kterými se mýlíš

Slova jsou vzácností, kterými lze nastínit
Někdy však nestačí, jak jimi duši ovlivnit
Však častokrát stačí jen rozum a cit
Jak krásné je s někým stejné to mít...?
Autor BaZiNgA, 16.04.2019
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Amiradi, Pétík, Frr, J.Karasová, Jan Urban, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova jsou mocná.

09.05.2019 15:49:12 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí