Chi

Chi

Jednou se ve tmu rozplynu
a budu všude kolem
součásti cizích osudů
jako ta možnost volen
 
vnitřní hlas který našeptá
a síla která vede
myšlenka hlavou problesklá 
co napadla právě tebe
 
hlas který nikdo neslyší
přesto mu každý věří
říkej si tomu třeba chi 
když víš už o co běží
 
kdo měl tě rád ve správný směr
dál povede tvoje kroky
aby to ale bylo fér
proti máš i své soky
 
vtip je v tom že sám nevíš čí
je to či ono správné chi
sám proto v rukou osud máš
kterou se cestou dáš.
Autor Bolder, 01.05.2019
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Iva Husárková, Frr, Anděl, vlnka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsem si početla...

01.05.2019 20:10:33 | Anděl

Pěkné :-)
Člověk celý život hledá správnou cestu až nakonec zjistí, že ta jeho byla ta pravá :-)

01.05.2019 11:21:06 | vlnka

Ona se sama za sebe stydí? Asi právem.

01.05.2019 10:33:29 | Karel Koryntka

Kdo? Proč stydí?

01.05.2019 11:04:00 | Bolder

básnička, že je slabá

01.05.2019 11:24:38 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí