Protože jsi hloupá

Protože jsi hloupá

Anotace: ...

 

Vidíš to letadlo, co k obzoru stoupá…
Mohli jsme všemu uletět
Kdybys nebyla tak hloupá
Letět někam za sluncem
Nachytat jeho sílu
Zatím co se vzdaluje
Ztrácím v nás trochu víru

Vidíš tu loď, co se v dálce houpá…
Mohli jsme s ní plout za obzor
Kdybys nebyla tak hloupá
Pak u ostrova zakotvit
Nahodit do moře sítě
Trochu štěstí si nalovit
A mít radost jako dítě

Vidíš ten temný mrak
 Tam…
Kde se jindy slunce koupá…
Zmoknem, už je to tak
Proto že jsi hloupá…

Autor Timy1123, 02.05.2019
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, J.Karasová, Iva Husárková, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí