Slova ozvěny

Slova ozvěny

/l/

Slova ozvěny

staré slunce

computer snění

půlnoční tance

se rychleji mění

jako proměny

/II/

Dálky se ztrácí

v zrcadle snů

kdo vrácí

jen obrazy...

svou proměnu.

/III/

Dálka je zrcadlo

svět je střepina

nebo špatné divadlo

Mlčí ozvěna

špatná proměna.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.05.2019
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí