Živly

Živly

 

Poryvy větru
cloumají tebou
vánek tě hladí
ústa líbají

Voda se vlévá
mořem pohlcena
vlny rozbouří
tepou ve spáncích

Oheň jásavý
jiskry doutnají
plamínky touhy
s vášní se spojí

Zemí ukotvená
vstupuje něha
pohladí srdce
miluj mě více

Autor vlnka, 14.05.2019
Přečteno 167x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí