Laponsko

Laponsko

Anotace: na lyžích

Upřednostňuji pochod na lyžích
před resortem s beach, se společnicí
slunci se vyhýbám, v tlakových nížích
randit jdu s Medusou, pak s Polednicí

a ještě s Hydrou, zpěv Sirén slýchám
nejradši z muziky, na vkus já dám
hezky si do karet trumf zamíchám
nejkrásnější ze všech, bílou Madam

z hradeb pod půlnočním úplňkem, z říms..
iluzorní ženy zavál děd Mráz
třpytí se pláň, říká - úsměv jak číz
na rtech měj přimrzlý, jdi dál, zlom vaz!
Autor Petbab, 15.05.2019
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta má říz...

20.05.2019 14:22:33 | enigman

výzva jaksepatří )

23.05.2019 21:19:17 | Petbab

Znovu říkám - cesty tvé ledové - super.

15.05.2019 22:00:06 | Kapka

led je také pevnina )

23.05.2019 21:21:04 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí