My dva

My dva

Anotace: už jen já sama ....ale bylo to krásné

My dva teď tvoříme naši historii.
Můj příteli, můj živote, můj nynější, můj budoucí.
A teď je čas na akci ne na nostalgii.
Cestujeme rychlostí světla a někdy žijeme v černé komedii.

Mám ráda tvůj úsměv v myší díře.
V tom jiném světě kde všude kolem ční vysoké skály.
Někdy hrajeme na čarodějky a na rytíře.
Na spoustě kopců jsme už spolu stáli.

Má fotka z vlaku co se ti tak líbí.
Jeli jsme tenkrát myslím do ráje.
Vyhlídka z Valdštejnu, špičky majestátních smrků
jen je mlha tak v dálce za tebou Trosky chybí.

Pamatuješ? Ta horká letní noc na Děčínem.
Ještě slyším naše rozesmáté hlasy.
Nad osamělou ferratou hledíme do noci.
Naše drama, naše karma a rozevláté vlasy.
Autor Polux Troy, 16.05.2019
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Jan Urban, Amonasr, Fany, Iva Husárková, Kapka, Malá mořská víla, J.Karasová, Amiradi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano noci nad Děčínem jsou opravdu nádherné, byly krásné než pohltil je čas. Moc hezké dílo

30.06.2019 17:17:38 | Jan Urban

děkuji

04.07.2019 16:35:12 | Polux Troy

Moc se mi líbí,ukládám si k oblíbeným.

16.05.2019 17:25:50 | J.Karasová

Děkuji to potěší :)

21.05.2019 07:32:18 | Polux Troy

https://www.lide.cz/muj-profil

16.05.2019 15:11:12 | Polux Troy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí