Podvečer

Podvečer

Když se duše klidní
slunci prostor dá.
Na stráních lesa
se v mechu vyhřívá..

V lukách si hraje s květy
Líbá vlkům chtivé hřbety.
V travinách večer pavučiny hladí..
Červánky k tanci tiše svádí..

Když se duše klidní
možná ještě zaduní...
Prstíky promne svoje tělo..
A chtíčem..
plaše zavoní..
Autor Liduška, 27.05.2019
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, BaZiNgA, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné podvečery jara
už se kloní do léta
duše necítí se stará
i to tělo rozkvétá... :-)

27.05.2019 22:54:26 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí