V prázdném pelechu

V prázdném pelechu

Anotace: ✒---

žádané spojení

není momentálně k dispozici

chcete-li s někým mluvit

zmáčkněte nulu

řekl mi tichý večer

s vypláznutým jazykem

a dobře upevnil vrátka

Autor Yry, 29.05.2019
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Jort, šerý, BaZiNgA, Marten, Amonasr, Frr, pendejo Noise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí