Mort=délivrance?

Mort=délivrance?

Anotace: no jako taky celkem dost pase ale celkem jsem byla v hajzlu v te době co jsem ji psala

Víš o tom, že napsala mi tvá budoucí švagrová,
mám si s tebou promluvit, ale kdo mi na to srdce oková?
Nemám sílu a ani odvahu,
chtělo by to najít i rozvahu.
Poraďte mi někdo, kde hedat mám,
neříkejte: ,,V sobě!" ty slova už znám.
Mé oči pláčou a srdce krvácí,
tvrdíš, že tvůj život smysl ztrcí.
jsem už na dně a život mě nebaví,
je jenom pár lidí co ti ví.
Potřebuju pomoc a pohlazení,
začínám být člověk psychicky poblázněný.
neumím zapomenout, bylo to peklo,
veškeré me štěstí mi už uteklo.
Autor Kopretinka, 28.02.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí