Zbláznil

Zbláznil

Anotace: som sa

Zbláznil som sa, nezbláznila si sa?
zbláznil sa vesmír, hrobár - čas
krásna Helena nechá Parisa
Rómeo Júliu, Máriu Blas

ak si aj chcela, prečo ma nechceš
kto za to môže, ktorý z nás
proti osudu v láske nerepceš
preľstí ho šarm, ten plnič kás

nie som Bond, no ani horší nie som
túžim po hviezde kultovej
z planéty Zem, daj románik s esom
leteckým z ufa.. len sa smej!
Autor Petbab, 08.06.2019
Přečteno 188x
Tipy 5
Poslední tipující: Neegoista88, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hodně dobrý. Líbí se mi.

08.06.2019 12:59:45 | šerý

děkuji, risknu blafák z noční oblohy ))

08.06.2019 13:20:49 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí