Polkni

Polkni

Dej mi pilulku na jazyk,
dopováním prášků
se snad konečně podaří
nafoukat naši lásku

Zapijem ji sami sebou,
snad už si budem chutnat.
Když hýbeš mnou, já pohnu tebou,
na provázcích jsem nudná.

Dej mi pilulku na jazyk
a všechno bude méně bolet,
hádky jsou náš hloupý zvyk
... a pak už jen -
Já nahoře, a ty dole.
Autor kapitánka, 17.06.2019
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Nevratný obal, TJD, Krahujec, lonewolf, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí