Šest veršů pletichu

Šest veršů pletichu

Anotace: Léto s úsměvem

Mám šest
veršů pletichu
jak svést
tě milá ku hříchu

večeře decentní
u svíčky vonné
úsměvy latentní
nesmělé, skromné

muzika komorní
bude ti hrát
z repráků zašumí
Black Sabbath

víno je rudé
já hnětu větu
s chlapeckým studem
a ze sametu

poetu v pohledu
umně jsem skryl
to občas dovedu
je to můj styl

v dráždivém šeru
pudy mám samce
ne nemáš věru
pražádné šance

už lehce orosen
přišel čas zlomu
jsem synem Erose a ona ?
prý musí domů...
Autor Petr Čomby Chmel, 22.06.2019
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: vlnka, Avola, danaska, šerý, mirecek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné - pobavila jsem se. Určitě na ST.

22.06.2019 19:08:59 | danaska

Děkuji , potěší :)

24.06.2019 16:27:39 | Petr Čomby Chmel

… A úsměv se dostavil. Pěkná a pobavila.

22.06.2019 17:21:17 | šerý

Díky :)

24.06.2019 16:28:09 | Petr Čomby Chmel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí