Ranní prázdnota

Ranní prázdnota

Anotace: Někdy člověk vstane a pod vlivem prožitků snových nic nechce plánovat, . . .

Mlha tmou po ránu mlčí
ulice prázdné všichni odešli nebo spí
Přichází naděje nebo smečka vlčí
je někdo kdo to ví?
Kolikrát ještě projdu pocitem ranní prázdnoty
nevědomí jistotu nedodá
Obrazy živé z noční dřímoty
světlo ted nikdo neprodá
Autor petrzal, 22.07.2019
Přečteno 197x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí