O nostalgických vzpomínkách

O nostalgických vzpomínkách

Ačkoliv moře příboj neopouští

A vlny buší do zvětralých skal

Připadám si jak na poušti

Ve stínu stromů rád bych spal

 

Oblečena do županu

Stojíš tak strašně daleko

Ve dne, v noci, ba i k ránu

Já ztrácím rozum toliko

 

Opěvovat tvoji krásu

Sluší se i nehodí

Odevzdat svou duši kanafasu

Tak, jak to dělávají marodi

 

Myšlenky vždy v hlavě víří

Jak ozvěny mezi skalami

Kdo si věří, náhle nevěří

Tělo poseté je ranami

 

Něco tak končí, něco začíná

Něco však nemá konec žádný

Kdo zapomněl, stejně navždy vzpomíná

A kdo vzpomíná, snad není špatný

 

Včerejší den již odešel

Nikdo snad nezahodil klíč

Já neztratil to, co jsem našel

Co stalo se, není navždy pryč

Autor tomáš0912, 23.07.2019
Přečteno 196x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí