Několik

Několik

Anotace: desítek

Několik desítek světelných let mám
jsem ještě dítě, mí rodiče někam
k miliardté galaxii odjeli k tetám
nejsou na dohled, tím já se nevztekám

líbí se mi holka, z plazmatu celá
oslnivě bílá, k mému úžasu
je taky nadaná nebýt dospělá
tak jako já, navíc s vlasy do pasu

zlatými, na čele hvězdu má, jistě
není to bláhová pohádka k snění
zdali se jí líbím, není namístě
předbíhat, stejně jak světlo, vážení
Autor Petbab, 30.07.2019
Přečteno 205x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Now, vlnka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky z plazmatu bývají dosti horkokrevné..:)

30.07.2019 14:33:42 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí