Jednorožec

Jednorožec

Anotace: je to překrásné zvíře - nemyslíte?

Kdo je čestný může krátce
spatřit z blízka jednorožce
jeho hřívu stříbro-šedou
namalovat těžko svedou
malíři na celém světě
nelze popsat v jedné větě
sílu kterou vyzařuje
auru co ho obklopuje
rukou přejet něžně hřbet
cítit vůni dávných let
co už jen mýty skrývají
svou krásu tušit dávají
...
Autor Sandra_T, 02.03.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí