Usnul jsi

Usnul jsi

Anotace: Depresivní

usínáš
a usnou smysly
usínáš
a jsme zas všichni
stejní

děsí tě
co je ti známo
děsí tě
co skrývá ráno
nechceš růst
a nechceš stárnout
alespoň zkus
nezeslábnout

vzdáváš se
svých velkých přání
pohyb vpřed
je jenom zdání
každým dnem
se bortí tělo
na cestu snem
zapomnělo

usínáš
a usnou smysly
usínáš
a jsme zas všichni
stejní

tuláci v životě
co neví, kam patří

spolu a v samotě
ztracení bratři

budem si věrní
Autor Neegoista88, 21.08.2019
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: Žluťák, Křemen, Donne, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) to je moc fajn :-)! ST

22.08.2019 13:35:52 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí