Dívka

Dívka

Anotace: od vedle

Udělal jsem si bouřkový mráček
není to hříčka pro děti
ve výhni blesků ukul louskáček
ve zbroji, nemám ponětí

co si z ním počnu, mistrem sám sobě
lousknu, prásk! Zajiskří nebe
před bouří nejdřív je ticho jak v hrobě
pouze krev ve spáncích tepe

pak hromobití spustí vod příval
neutíkej skrýt se, prosím
hromotluk něžný budu, jenž přivál
tlakovou níž pasům vosím

udělal jsem si z legrace selfie
nejsi tam se mnou ve světle
vždycky vyhrává ten, kdo se strefí
louskla prsty miss od vedle
Autor Petbab, 30.08.2019
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná hra se slovem. Zejména ta třetí sloka* (I jako hudební text.)

30.08.2019 20:59:25 | šerý

děkuji, louskáček salutuje místo potřesení rukou )

30.08.2019 21:14:55 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí