:: Němý básník ::

:: Němý básník ::

Anotace: ...

Dlouze s větrem promlouvá
V rozhovoru ani hláska
Že poradí mu vítr doufá
Kde najde slovo láska

Dialogy tiše plynou
Pohledem se hlasitě baví
Zdali v čase nezahynou
Vítr melancholii odnaší

Vánek pannu zrodil
Ze své svobody
Nechtěl aby se trápil
Ať skonči neshody

Panna kolem tančí
Plameny vlasů žhnou
Pouze tělem chladí
Střetly se pohledy očí

Krásný čas s ní strávil
Plný nebeských polibků
A plný porozumění
Ale její srdce nedobyl

Z větrné volnosti stvořená
Milovat jediného neuměla
Prý ji vůbec nezná
Jeho pochopení panna měla

Pohlazení nočních vlasů
Poslední dotek rtů
Že ukázala mu svět
Zaznělo prvně z jeho hlasu

Už mluvit nezapomene
Příběh bude vyprávět
Že srdce není z kamene
Vítr vzal si pannu zpět
Autor Zeminov, 02.03.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:´( jeeeee, na večer moc smutné...ale ze života, uznávám. Doufám, že se Ti to doopravdy nestalo.

02.03.2007 23:08:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí