Volnost je drahé kamení

Volnost je drahé kamení

***

Třeba i brkem psát (tak jak se psalo kdysi)

o bosých nohách v trávě po dešti

o běhu proti větru (tahá za uši)

…áááále: volnost na druhou

řeší mi problém, který jsem si nezpůsobil

já…

asi…

stromy už nemá tahat za co

(listí v trávě a kalužích,

v rozích mezi domy zahřívá zemi)

sem tam pár kapek

nebeského kondenzátu

nač?

Po prachu ani památky…

 

To je  mňam...

Tak honem:  něco na psaní!

Tohle to nesmím větru dovolit

 

odfouknout mi

podzim

 

Autor aravara, 06.10.2019
Přečteno 234x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, Kett, Malá mořská víla, Marten, Jort, Amonasr, šerý, Krahujec, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí