Internet

Internet

Anotace: .....

a nedá si říct a nedá

ale takovej je holt život

takový pole zapejřený

kde to stojí za bačkoru

protože i když je to vobčas fajn

musíš chtě nechtě umřít

a kdyby náhodou někdo pochopil

význam člověka

tak si tu informaci

stejně nechám ověřit na internetu

Autor Yry, 25.10.2019
Přečteno 173x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Donne, Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Praktické verše. Bezva, Yry!

25.10.2019 15:49:53 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí