Zmizím pohlcen

Zmizím pohlcen

Jsi jako Bermudský trojúhelník

zmizím v tobě kdykoliv se objevíš

nabízíš louku

ušitou ze snů měsíčního svitu

tvá kůže

jako lesk písečného hedvábí

 

Ztrácím se

 

V obrácené kůži se cítím lépe

had je mi krejčím

našeptávačem míry nekonečna

alchymistou námořníků v bouři

zakotvených přístavů šumění zátok

 

Ležím si na vlnce

mezi tvým levým a pravým mlíčím

mlčím

mlčíme

i naježené chloupky hladí vibrace ticha vln

 

Topím se

 

Uvnitř erupcí vulkanických vln

 

Promočen

zmáčen

navždy pohlcen

Autor Rose Rosé, 30.10.2019
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, vlnka, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré vibrace.

01.11.2019 00:40:54 | Now

Děkuji

03.11.2019 20:29:27 | Rose Rosé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí