Souhvězdí Deni

Souhvězdí Deni

Anotace: jako to vidění světa.. kde je poušť, prý nic neroste..

 

Na Sahaře lilie

podobenstvím Lucie

nepřidala neubrala

oázou se stala

 

černobílá

 

jako to vidění světa

kde je poušť, prý nic neroste

"Kdo to ale vysvětlí mému vtělení?"

 

poznal jsem poznání

vyznal jsem vyznání

 

zrnka písku vytvořila dunu

snad aby stín dal růst květu

 

tolik vody pod malým kořínkem

skryto před bodci štírů

seskupených v náhodné útvary

 

jakoby život v mrtvém přilákal všechnu iluzi

projekcí do noční oblohy

 

.....

 

I souhvězdí Lilie dostalo své jméno..

 

Autor Rose Rosé, 09.11.2019
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Krahujec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je skutečná-převtělená projekce.

09.11.2019 18:15:26 | Krahujec

Děkuji

15.11.2019 21:03:49 | Rose Rosé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí