Odevlátá pole

Odevlátá pole

Anotace: ...

Vítr otřásá větvemi 

stromů v dáli 

a srdce tvé 

zdá se ztracené 

 

Doléhá na něj tíha 

staré něhy 

která byla vzdálená 

příliš dlouho

a které dotkla

jsi se, ale přece 

příliš krátce 

 

A tak vlastně 

ani nevíš 

zda ten smutek

za polemi odevlátých

rudobílých vlčích máků

je starý, nový nebo skutečný 

Autor Denael, 23.11.2019
Přečteno 197x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Denael..moc se mi líbí!

24.11.2019 08:51:26 | Anděl

Dekuji :-))

26.11.2019 11:04:33 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí