v průvanu okolností

v průvanu okolností

Anotace: ....

jsem produkt

nekonečného cyklu vznikání

ve výrobně synů a dcer

a obklíčen smrtí

v něm vlaju

jak pavučina zavěšená

do průvanu okolností

kde čerti tančí s anděly bez křídel v rozežraných hlavách

kterým je jedno

co bude potom

Autor Yry, 25.11.2019
Přečteno 216x
Tipy 11
Poslední tipující: J.Karasová, Amonasr, Iva Husárková, Pamína, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí