O čtyřech stěnách a lese v nich

O čtyřech stěnách a lese v nich

Anotace: ...

VLČATA

Dva obrazy u mne na stěně
Kouká se štěně na štěně
A mezi nima bílé místo...

Prostor je místo k vyjádření
I když ta zeď tak bílá není
Tak pořád je tam celkem čisto...

Ta štěňata ho hlídají
A potají si doufají
Že samy projeví své vlohy...

Koukají smutně, až zebe
Jsou asi metr od sebe
Malíř jim nenakreslil nohy...

Já vím že nohy nepišou
A že ruce že ty neližou
Jenže má štěňata jsou trhlá...

Ví že kdyby měla nohy mít
Počmárají mi celý byt
Neb múza je na plátno vrhla

A budou ťápat důkladně
Černá až bílou ovládne
A má zeď bude zase čistá

A tak než půjdu v noci spát
Budu si v duchu pročítat
Ta počmáraná prázdná místa...
Autor Herbit, 27.11.2019
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Donne, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice zvláštní, ale rýmovačky se snažím dycky otipovat

28.11.2019 08:36:54 | praetorian

Sice zvláštní, ale rýmovačky se snažím dycky otipovat

28.11.2019 08:36:40 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí