Možná

Možná

Možná
darovat lásku je věc dobrá,
ale kam s tíhou toho vědomí,
že se některé věci nemění.

Možná
tahle slova nejsou příliš bodrá,
ale kam ztrácí se ten snový cit,
který tě uměl polapit...

Celou, celou, celou...

Zadržet duši v objetí,
než naděje v nové setkání
zamává křídly souznění

a odletí...
Autor maden, 29.11.2019
Přečteno 181x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, praetorian, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ST ;-), třeba ještě přiletí

29.11.2019 10:27:49 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí